FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’tan öğrencilere mesaj

0
766

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Fırat Üniversitesi öğrencilerine yönelik bir mesaj yayınladı. Rektör Prof. Dr. Göktaş mesajında, ”2021 eğitim-öğretim yılı Güz dönemi için tüm değerlendirmeler yapılarak uzaktan eğitim de dâhil her türlü seçenek göz önünde bulundurularak gerekli çalışmalar ve hazırlıklar yapılmaktadır.” dedi.

Rektör Prof. Dr. Göktaş mesajında şunları ifade etti:

“Dünyada ve ülkemizde Covid-19 virus salgınına bağlı olarak toplumsal yaşam ve insan sağlığını olumsuz olarak etkileyen durumlarla karşı karşıya kalmış bulunmaktayız.

Salgına bağlı olarak ortaya çıkan bu süreçte öğrencilerimiz ve tüm çalışanlarımızın sağlığını korumak esas hedefimiz olup, öğrenci merkezli bir anlayışla eğitim öğretim süreçlerinin olumsuz olarak etkilenmemesi için planlama çalışmalarımız devam etmektedir.

Üniversitemiz konu ile ilgili yetkili kurum ve kuruluşlarla iletişim halinde olup, gelişebilecek her türlü duruma karşı gerekli tedbirleri almaktadır.

2020-2021 Eğitim Öğretim yılı Güz dönemi için tüm değerlendirmeler yapılarak uzaktan eğitim de dâhil her türlü seçenek göz önünde bulundurularak gerekli çalışmalar ve hazırlıklar yapılmaktadır.

Temel önceliğimiz sizlerin sağlığı ve eğitim öğretim faaliyetlerinin sıkıntısız bir şekilde gerçekleştirilmesidir. Konu ilgili tüm gelişmeler üniversitemiz web sayfalarından sizlere anlık olarak duyurulacaktır.

Bu vesile ile tüm öğrencilerimize sağlıklı ve mutlu günler diliyorum.”

Kaynak: Rektörlük Basın ve Halkla İlişkiler