FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’tan İletişim Fakültesine ziyaret

0
224

Haber ve Fotoğraf: Arş. Gör. Erhan Kılıç

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen ile birlikte Üniversitenin Harput Yerleşkesi’nde bulunan İletişim Fakültesini ziyaret ederek Fakültede incelemelerde bulundu.

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen, Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. A. Fulya Şen tarafından Dekanlık Makamında ağırlandı. İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Süleyman İlaslan ile Fakülte Sekreteri Serdal Pekince de Dekan V. Prof. Dr. Şen’e eşlik etti. Dekan V. Prof. Dr. A. Fulya Şen, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Rektör Prof. Dr. Göktaş’a ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özgen’e teşekkürlerini sundu.

Dekanlık Makamında gerçekleşen ziyaret sonrası Rektör Prof. Dr. Göktaş, Fakültenin fiziksel alanlarında ve birimlerinde incelemelerde bulundu. Fakültenin uygulama birimleri, laboratuvarları, derslikleri ve amfileri hakkında Dekan V. Prof. Dr. Şen’den detaylı bilgi alan Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, dijital gazetecilik uygulama birimi olan Fırat Haber Merkezi’ni de ziyaret ederek gazetenin işleyişine yönelik bilgi aldı.