Fırat Haber

Eğitim Bilimleri alanında lisansüstü öğrenciler için proje eğitimi programı düzenlendi

Fırat Üniversitesinde proje hazırlama eğitimleri devam ediyor. Eğitimlerin bu seferki adresi Eğitim Fakültesi oldu.

TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programı kapsamında hazırlanan, “Eğitim Bilimleri Alanında Lisansüstü Öğrenciler İçin Proje Eğitimi” programı düzenlendi.

Programa Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Gömleksiz, Proje Koordinatörü Prof. Dr. Ahmet Tekin, proje eğitmenleri, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Proje Koordinatörü ve Eğitim Bilimleri Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Ahmet Tekin, eğitim programı hakkında bilgi verdi.

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş da, Türkiye’nin önünü açmak için toplumun akademisyenlerden beklentisi olduğunu belirterek, 2023 yılı ikinci dönemi ve 2024 yılı birinci döneminde Fırat Üniversitesinde toplamda 106, 1001 projesinin geçtiğini ve bu sayede ekonomik olarak 400 Milyon kaynak sağlandığını söyledi.

Konuşmaların ardından eğitim programına emeği geçenlere Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Gömleksiz tarafından teşekkür belgesi verildi.

Dört gün boyunca devam edecek olan programa;  Prof. Dr. Hasan Karal, Prof. Dr. Yalın Kılıç Türel, Prof. Dr. Şehnaz Baltacı, Doç. Dr. Oğuzhan Özdemir, Doç. Dr. Filiz Elmalı, Doç. Dr. Haki Peşman, Doç. Dr. Tuncay Yavuz Özdemir, Doç. Dr. Eyüp Bozkurt, Doç. Dr. Didem Karakaya Cirit, Doç. Dr. Birol Bulut, Dr. Öğr. Üyesi Ümit Ferit Aldım eğitimci olarak katılacak.

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü