Fırat Haber Atölyesi yeni dönem çalışmalarına başladı

Fotoğraf: Arş. Gör. Abdulselam Kaya

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesinin uygulama birimi olan Fırat Haber’de yeni dönem çalışmalarına başlandı.

Öğrencileri sektöre hazırlama sürecinde temel kazanımlar elde etmesine yardımcı olmayı temel amaç edinen Fırat Haber Atölyesi’nde çalışmalar başladı. Çalışmaların ilk gününde, öğrencilere haber toplama ve yazma konusunda eğitim verildi ve uygulamalar yapıldı. Eğitimin ardından öğrencilerin Atölye hakkında görüşleri alınarak, gelecek çalışmalar için planlamalar yapıldı. Atölye’nin gelecek çalışmalarında, Fırat Haber Editörü Arş. Gör. Erhan Kılıç fotoğraf, Fırat Haber Editör Yardımcısı Arş. Gör. Abdulselam Kaya ise gazete tasarım dersleri verecek.

Fırat Haber Editör Yardımcısı Arş. Gör. İlkay Ceren Sönmez’in moderatörlüğünde gerçekleşen toplantıya Muhabirler; Ayhan Özacar, Berke Avşar, Beyza Yıldırım, Büşra Turan, Emre Alperen Borazan, Gülcan Demir, Halil Katar, Heval Yaşar, Hivda Aslan, Nurullah Dere, Revşan Sağlam, Şirvan Çil ve Zeynep Sancar katıldı.