Fırat Üniversitesi açık havada sinema etkinliğine katılım yoğun oldu

Fırat Üniversitesi Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından düzenlenen “Kampüste Açık Hava Sineması” etkinliklerinde üniversite öğrencileri açık havada sinema keyfi yaşadı.

Elazığ Belediyesi’nin destekleriyle Fırat Üniversitesi Kültür Park’ta gerçekleştirilen ve 5 gün süren açık hava sinema etkinliklerine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar ve yüzlerce öğrenci katıldı. Açık havada sinema keyfi yaşayan öğrencilere Elazığ Belediyesi de patlamış mısır ikram etti. Farklı içerikli etkinliklerde oldukça keyifli vakit geçirdiklerini söyleyen öğrenciler üniversite yöneticilerine teşekkür ettiler.