Fırat Üniversitesi bilek güreşi sporcularından büyük başarı

0
224

Edirne de düzenlenen Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu 2022 faaliyet programında yer alan Bilek Güreşi şampiyonası tamamlandı. 40 üniversitenin katıldığı turnuvada, FÜ Erkek ve Kadın sporcuları kazandıkları madalyalarla büyük bir başarıya imza attılar.

Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Karadağ’ın kafile başkanlığı yaptığı FÜ Bilek Güreşi takımı erkeklerde takım halinde Türkiye 2’ncisi olurken, yine aynı şampiyonada FÜ kadın sporcuları da 1 gümüş ve 3 bronz madalya kazandılar.

FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Fırat Üniversitesi sporcularının ve takımlarının önemli başarılara imza attıklarını belirterek, kazanılan başarıların üniversitenin tanıtımı noktasında önemli olduğunu kaydetti.

Sporcu öğrencileri göstermiş oldukları başarılardan dolayı kutladığını aktaran Rektör Prof. Dr. Göktaş, Üniversitelerarası spor müsabakalarında spor takımlarının başarılı sonuçlar almasında emeği geçen Spor Bilimleri Fakültesi antrenörlerimizi, öğretim elemanlarımızı ve öğrencilerimizi bu başarılarından dolayı kutluyorum ifadelerini kullandı.

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü