Fırat Üniversitesi boks müsabakalarına damga vurdu

Balıkesir’de düzenlenen Ünilig Boks Türkiye şampiyonası finalleri tamamlandı. Fırat Üniversitesi sporcuları boks müsabakalarında başarılı sonuçlar alarak, çok sayıda madalya kazandı.

63 Üniversitenin katıldığı müsabakalarda, Fırat Üniversitesi Kadınlarda takım halinde Türkiye 1.’si, Erkeklerde ise takım halinde Türkiye 2.’si oldu.  Kadınlar 48 Kg Remziye Yenikan Altın, 63 Kg Gizem Özer Altın, +81 Kg Mihriban Güneri Altın Madalya kazanırken,  Erkeklerde ise 63.5 Kg Öner Faruk Savran Altın, 51 Kg Enes Işık Gümüş,  54 Kg Yasin Döndü Gümüş, 60 Kg Azad Demirhan Gümüş, 80 Kg Mirza Aladağ Bronz ve  92  Kg da  Orhan Yılmaz da Bronz madalya kazandı.

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, başta Antrenör Cemil Döndü olmak üzere bütün sporcu öğrencileri yürekten kutladı.

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü