Fırat Üniversitesi Diyarbakır’da düzenlenen tercih fuarına katıldı

Fırat Üniversitesi, Diyarbakır Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Üniversite Tercih Fuarı”na katıldı.

Türkiye’den 12 üniversitenin ve yurtdışındaki üniversitelerin temsilcilerinin katıldığı fuarı, yaklaşık 3 bin kişi ziyaret etti. Fuarda, FÜ standı ve kampanyası çok yoğun ilgi gördü.

Kaliteli ve doğru eğitim imkânlarını araştıran öğrenci ve velilere, yurtiçi ve yurt dışında, birçok eğitim olanaklarını araştırma avantajı sağlayan fuarda, Üniversitemizin fakülte ve bölümleri ile fiziki ve sosyal altyapısı hakkında çeşitli bilgiler verildi.

Fuarda, FÜ Rektörlüğü Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü tarafından hazırlanan tanıtım materyalleri, standı ziyaret eden öğrencilere ve davetlilere hediye edildi.

FÜ, fuarda Rektörlük Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünden Mustafa Tanyıldızı ile Mühendislik Fakültesinden Arş. Gör. Muhammed Sefa Çetin tarafından temsil edildi.