Fırat Üniversitesi Kadın Kolları Şanlıurfa’ya gezi programı düzenledi

Fırat Üniversitesi Kadın Kolları Başkanı Hülya Göktaş, yönetim kurulu ile kadın akademik ve idari personel hafta sonu Şanlıurfa’ya bir gezi programı düzenledi.

Birlik ve beraberliği sağlamak, üniversitedeki kadın akademik ve idari personel arasındaki kaynaşmayı artırmak amacıyla düzenlenen gezi programında bölgenin tarihi ve kültürel zenginliklerini yerinde görme imkânı bulan Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Rektör’ın eşi Kadın Kolları Başkanı Hülya Göktaş ile geziye katılanlar Şanlıurfa, Halfeti, Göbeklitepe ile Balıklı gölü gezdiler.

Geziye katılan üniversitedeki bayan akademik ve idari personele teşekkür eden Fırat Üniversitesi Kadın Kolları Başkanı Hülya Göktaş, üniversitedeki bayan akademik ve idari personelin kaynaşmasını sağlamak amacıyla bu tür organizasyonların devam edeceğini kaydetti.

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü