Fırat Üniversitesi sporcularından büyük başarı

Türkiye Üniversiteler Arası Kick Boks Şampiyonası Erzurum’da tamamlandı. Antrenörlüğünü Spor Bilimleri Fakültesi Öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Karadağ’ın yaptığı Fırat Üniversitesi Kick Boks takımı 5 altın,  5 gümüş ve  3 bronz madalya alarak Point Fighting kategorisinde Türkiye 1’incisi, K1 Bayan Takım kategorisinde ve Kick Layt katagorisinde ise Türkiye 3’üncüsü olarak büyük bir başarıya imza attılar.

Fırat Üniversitesi sporcuları toplam da katılan tüm üniversiteler arasında en çok madalya alan üniversite olarak da  Türkiye  2’ncisi olup takım halinde 4 kupa kazandılar.

Doç. Dr. Mustafa Karadağ yaptığı açıklamada; “Bu başarıda büyük emekleri olan Yrd. Antrenör  Mehmet Demirbağ ve  bu başarının mimarı sporcularıma teşekkür ediyorum. Ayrıca desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Üniversitemiz Rektörü Sn. Prof. Dr. Fahrettin Göktaş hocam başta olmak üzere tüm kurum çalışanlarına ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü