Fırat Üniversitesi Teknik Bilimler MYO mezuniyet töreni yapıldı

Fırat Üniversitesi Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulu mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

2020- 2021 yılı mezuniyet töreni programı, Teknik Bilimler Meslek Yüksek Okulunda okul yönetimi, öğretim elemanları, dereceye giren öğrenciler ve öğrenci velilerinin katılımı ile yapıldı.

Mezuniyet töreninde bir konuşma yapan okul Müdürü Prof. Dr. Yalın Kılıç Türel, pandemi dolayısı ile geniş katılımlı bir tören yapamadıklarını, pandemi bitmemesine rağmen yapılan bu törende öğrencileri görmelerinin kendilerini memnun ettiğini belirtti.

Mezuniyet töreninde okulda dereceye giren ilk üç öğrenciye başarı belgesi taktim edildi.

Daha sonra ise bölümlerde dereceye giren öğrencilere bölüm başkanları ve hocaları tarafından başarı belgeleri verildi.

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü