FÜ Devlet Konservatuarından Türk Halk Müziği konseri

Fırat Üniversitesi Devlet Konservatuarı tarafından Türk Halk Müziği konseri verildi.

FÜ Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen konser programında, FÜ Devlet Konservatuvarı öğretim elemanları ile öğrencilerinden oluşan ekip, Türk halk müziğinden oluşan birbirinden güzel eserler seslendirdi.

Beğeniyle izlenen konserin ardından FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, programı hazırlayan Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Metin Çağlar ile Devlet Konservatuvarı Öğr. Gör. Öner Kova’ya çiçek takdim etti.

Düzenlenen konser etkinliğine Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer Karaşit, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Pirinçci, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Soner Özgen, FÜ Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. İrfan Kaygusuz, Devlet Konservatuvarı Müdürü Doç. Dr. Metin Çağlar, öğretim üyeleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.