FÜ Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Anabilim Dalı ilk mezunlarını verdi

0
198

Fırat Üniversitesi Eğitim Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Törenlerinin ilki olan Psikolojik Danışma ve Rehberlik Anabilim Dalı ilk mezunlarını verdi.

Mezuniyet törenine; Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Soner Özgen, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Nuri Gömleksiz, öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Nuri Gömleksiz, Eğitim Fakültesi Psikolojik Danışma ve Rehberlik Anabilim Dalının ilk mezunlarını vermesinin kendilerini mutlu ettiğini belirterek, mezun olan öğrencilere ileriki yaşamlarında başarılar diledi.

Mezuniyet töreninde konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Soner Özgen ise, Fırat Üniversitesinin 40 Bini aşkın öğrencisi, 2100 akademisyeni ve 3500 idari personeliyle büyük bir aile olduğunu belirterek, üniversite olarak ülkemizin ihtiyaçları doğrultusunda nitelikli insan gücü yetiştirme ve araştırma-geliştirme faaliyetlerini yürüttüklerini söyledi.

Mezuniyet Töreni programı, başarı belgeleri ve dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından kep atma töreni ile son buldu.

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü