FÜ ev sahipliğinde yabancı dil öğretimi semineri düzenlendi

0
142

Fırat Üniversitesi Yabancı Diller Yüksekokulu tarafından, Oxford University Press sponsorluğunda “Practical Skills for Assessment for Learning” konulu sertifikalı eğiticinin eğitimi semineri düzenlendi.

Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen seminere Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen, Yabancı Diller Yüksekokul Müdürü Prof. Dr. İhsan Dağtekin ve Türkiye’nin dört bir yanındaki farklı üniversitelerden 100’e yakın öğretim elemanı katıldı.

Seminerin açılış konuşmasını yapan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen, “Bilimin parlayan yıldızı Fırat Üniversitesi olarak İngilizce’nin öneminin ve bir yabancı dili iyi öğrenebilmenin etkili öğretim yöntemlerinden geçtiğinin bilincindeyiz. Dolayısıyla bu tür kariyer gelişim faaliyetlerini kıymetli buluyoruz” diyerek benzer faaliyetlerin bütün Yabancı Diller Yüksekokulları arasında yaygınlaştırılması ve sürdürülmesi temennisinde bulundu.

Sonrasında, seminer Andrew Bosson adlı eğitmenin sunumu ve katılımcılarla gerçekleştirdiği soru-cevap etkinlikleriyle devam etti.

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü