FÜ Fen Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni yapıldı

Fırat Üniversitesi Fen Fakültesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni, Bahaeddin Ögel Konferans Salonu’nda yapıldı.

Mezuniyet Törenine; Fırat Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Soner Özgen, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mikail Et, FÜ yöneticileri, öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı. Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mikail Et, pandemi döneminde mezuniyetleri buruk bir şekilde kutladıklarını belirterek, bugün 44’üncü dönem mezunlarını sevinçle ve gururla uğurladıklarını söyledi.

Mezuniyet töreninde konuşan Rektör Vekili Prof. Dr. Soner Özgen ise, Fırat Üniversitesinin eğitim kalitesi bakımından önemli üniversiteler içerisinde yer aldığını belirterek, Fırat Üniversitesinde dünyaca tanınan önemli hocaların bulunduğunu söyledi.

Mezuniyet Töreni programı, başarı belgeleri ve dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından kep atma töreni ile son buldu.