FÜ İletişim Fakültesi öğrencilerine TÜBİTAK projesi hazırlama eğitimi verildi

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesinde TÜBİTAK 2209-A “Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” kapsamında Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz’ın katılımıyla lisans öğrencilerine yönelik araştırma proje önerisi hazırlama hakkında bilgilendirme yapıldı.

Eğitim programına Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldızı, İletişim Fakültesi Dekan Yardımcıları Prof. Dr. Adem Doğan, Dr. Öğr. Üyesi Tamer Kavuran, bölüm başkanları, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldızı’nın yaptığı açılış konuşmasının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, TÜBİTAK 2209-A “Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” hakkında bilgiler verdi. Fırat Üniversitesinin TÜBİTAK projelerine yönelik başarılarından bahseden Prof. Dr. Yılmaz, öğrencilere TÜBİTAK projelerinin faydalarını anlattı.

Eğitimin ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yılmaz öğretim üyeleri ve öğrencilerin sorularını yanıtladı.