FÜ İletişim Fakültesinde  “Bir İnsan İki Hayat” isimli sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi

Haber ve Fotoğraf: Emre Alperen Borazan – Halil Katar

Fırat Üniversitesi Harput Yerleşkesi’nde bulunan İletişim Fakültesinde Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü Öğretim Görevlisi Dr. Mehmet Fatih Çakar ve öğrencileri tarafından bağımlılığa dikkat çekmek adına “Bir İnsan İki Hayat” konulu sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirildi.

“Halkla ilişkiler Uygulamaları” dersi kapsamında bağımlılığa dikkat çekmek amacı ile düzenlenen programda Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürü Mustafa Koçal ve görevli polis memuru Hüseyin Aydınol, Elazığ Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi Amatem Sorumlu Hekim Uzm. Dr. Zeynep Elyas bağımlılık süreçleri hakkında öğrencilere bilgiler verdi.

Uzm. Dr Elyas, madde bağımlılığının olumsuz sonuçlarını vurgularken bağımlılığın geliştikten sonra iyileşemeyeceğini, yalnızca düzelebileceğini ve asıl hedefin gençler olduğunu vurguladı. Polis Memuru Aydınol’un sunumunun ardından Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şube Müdürü Mustafa Koçal da öğrencilerin sorularını yanıtladı.

Program sonunda Öğretim Görevlisi Dr. Mehmet Fatih Çakar katılımcılara teşekkür ederek çiçek takdim etti.