FÜ Malatya’da düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarına katıldı

0
50

Fırat Üniversitesi, Anadolu Üniversiteler Birliği tarafından Malatya’da düzenlenen Üniversite Tanıtım Fuarına katıldı.

Birçok üniversitenin katılımıyla Malatya Park AVM’de gerçekleştirilen fuarın açılışına; Malatya Valisi Hulusi Şahin, İnönü Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Ardahan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Biber, Amasya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Elmacı, Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Kul, FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ ve davetliler katıldı.

Alanında uzman personel ile düzenlenen fuarlarda yerini alan FÜ tanıtım standına üniversite adayı gençler ve aileleri yoğun ilgi gösterdi. Standı ziyaret eden üniversite adayı gençler ve ailelerine FÜ’nün gelişmiş akademik ve fiziki alt yapısı, nitelikli akademik kadrosu, geniş ölçekli bölüm ve programları, kendi alanında Türkiye’nin önde gelen Fakülte, Enstitü, Yüksekokul ve Meslek Yüksekokulları, sosyal tesisleri ve barınma olanakları hakkında bilgilendirmelerde bulunuldu.

FÜ’yü fuarlarda, Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünden Mustafa Tanyıldızı ile Sağlık Hizmetleri MYO öğrencisi Gamze Özbek temsil ettiler.

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü