FÜ Sinema Topluluğu SİNEFİ kısa film gösterimleri başladı

0
227

Fırat Üniversitesi Sinema Topluluğu SİNEFİ’nin Kısa Film Yönetmenleri Derneği ile birlikte düzenlediği kısa film gösterimleri, Fırat Üniversitesi Mustafa Temizer Konferans Salonu’nda yoğun bir katılımla yapıldı.

“Fırat Üniversitesinde Kısa Film Gösterimleri” etkinliğinde sırasıyla; Cenaze Nedeniyle Kapalıyız (İlham Güleç), Gece (Burak Aydemir), İşin Aslı (Veysel Aslan/Sergen Tezel) ve Şey (Cansu Atılgan Pazvantoğlu) isimli kısa filmler seyirciyle buluştu.

Kısa film gösterimine; Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Yunus Namaz, Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Cevahir Sinan Altundağ da katıldı. Dr. Öğr. Üyesi Namaz ve Dr. Öğr. Üyesi Altundağ, filmler hakkında katılımcılara bilgiler paylaştı. Konuşmaların ardından izleyicilere kısa filmlerin gösterimleri sunuldu.

SİNEFİ Instagram hesabından yapılan paylaşımda “Fırat Üniversitesinde Kısa Film Gösterimleri” olarak belirtilen etkinliklerin devamının gelmesi bekleniyor.

Kaynak: Fırat Üniversitesi Sinema Topluluğu