FÜ Spor Bilimleri Fakültesi Mezuniyet Töreni yapıldı

Fırat Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi 2021-2022 eğitim öğretim yıl mezuniyet töreni yapıldı.

Fırat Kültür Park’ta düzenlenen mezuniyet törenine; Rektör Vekili Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Savucu, öğretim üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katıldı.

Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yüksel Savucu, Spor Bilimleri Fakültesi olarak 27’inci dönem mezunlarını uğurladıklarını belirterek, bu yıl 324 mezun verdiklerini söyledi.

Mezuniyet töreninde konuşan FÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Bilal Üstündağ ise Spor Bilimleri Fakültesinden mezun olan öğrencilerin sportif müsabakalarda üniversiteye birçok madalya kazandırdıklarını belirterek, öğrencilerin bundan sonraki hayatlarında da bu başarılarını devam ettirmeleri temennisinde bulundu.

Mezuniyet töreni programı, başarı belgeleri ve dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından kep atma töreni ile son buldu.