FÜ Tıp Fakültesi’nde “Eğitici Eğitimi” kursu düzenlendi

Fırat Üniversitesi Tıp Fakültesi Dekanlığı Sürekli Tıp Eğitimi etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen “Eğitici Eğitimi” kursunu başarıyla tamamlayan öğretim üyelerine katılım belgeleri verildi.

Programa Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Soner Özgen, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kaya Gürgöze, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nuri Gömleksiz ile öğretim üyeleri katıldı.

Tıp Fakültesi Konferans Salonu’nda düzenlenen ve 3 gün süren kursu başarıyla tamamlayan öğretim üyelerine katılım belgeleri verilirken, eğitimi veren Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Zülfü Demirtaş, Prof. Dr. Murat Tuncer, Prof. Dr. Necmi Göker, Prof. Dr. Burhan Akpınar ve Doç.Dr.Tuncay Yavuz Özdemir’e de teşekkür belgesi takdim edildi.