FÜ’de “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Engelli Hakları” konulu bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Fırat Üniversitesi Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi ile Elazığ Barosu tarafından “Cumhuriyetimizin 100. Yılında Engelli Hakları Bilgilendirme Toplantısı düzenlendi.

Prof. Dr. Mustafa Temizer Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya; FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Engelliler Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hatice Eröksüz, Elazığ Barosu avukatları, fakülte dekanları, öğrenciler ve davetliler katıldı.

Programda konuşan FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bilal Üstündağ, bu tür toplantıların engellilerin sorunlarının çözümü noktasında önemli olduğunu belirtti.

Düzenlenen toplantıya konuşmacı olarak katılan Av. Esra Erdem, Av. Selin Deniz Akdeniz Kışla ve Av. Rahime Şeyma Karaman, engellilerin sahip oldukları haklar konusunda çeşitli bilgiler verdiler.