FÜ’de öğrenci danışmanlarına yönelik toplantı düzenlendi

Fırat Üniversitesinde 2023-2024 Akademik Yılı Önlisans ve Lisans Öğrencileri Danışmanları toplantısı gerçekleştirildi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen programa; FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen ile öğrenci danışmanı akademisyenler katıldı.

FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, öğrenci danışmanı akademisyenlerin öğrencilerin ders dışında her türlü sıkıntısı ile yakından ilgilenmelerini gerektiğini belirterek, öğrencilerin özellikle terör ve diğer kötü alışkanlıklardan uzak durması açısından danışman hocaların öğrencileri yakından takip etmelerini istedi.

Toplantıda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen, öğrenci danışmanı akademisyenlere bir sunum gerçekleştirdi.