FÜ’de TÜBİTAK 2237-A “Eğitim Etkinlikleri Destekleme Programı” Eğitimi düzenlendi

Fırat Üniversitesi ev sahipliğinde TÜBİTAK 2237-A “Eğitim Etkinlikleri Destekleme Programı” kapsamında Fen Fakültesi Kimya Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Kenan Koran koordinatörlüğünde Sağlık ve Fen Bilimleri lisans öğrencilerine yönelik “Araştırma Proje Önerisi Hazırlama Uygulamalı Eğitimi” etkinliği düzenlendi.

Eğitim Programına Fen Fakültesi Kimya, Biyoloji ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümlerinden 44 öğrenci kabul edildi.

Fırat Teknokent konferans salonunda düzenlenen etkinlikte konuşan Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, TÜBİTAK kapsamında fen alanıyla ilgili eğitimlerin önemine vurgu yaparak, bu tür eğitimlerin fen alanında hazırlanacak projeler açısından önemli olduğunu vurguladı.

Etkinliğe, Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mikail Et, Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Ahmet Ayar, İnönü Üniversitesi Tıp Fakültesinden Prof. Dr. Süleyman Sandal, Doç. Dr. Suat Tekin ve Dr. Öğretim Üyesi Çiğdem Tekin, Fırat Üniversitesi Fen Fakültesinden Doç. Dr. Fatih Biryan ve Bingöl Üniversitesi Fen Fakültesinden Doç. Dr. Eray Çalışkan katıldı.

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü