FÜSEM’de AR-GE Elemanı Eğitim Programı’nı tamamlayan kursiyerlere sertifikaları verildi

0
310

Elazığ Valiliği, Fırat Üniversitesi ve İŞKUR İl Müdürlüğü işbirliği ile düzenlenen AR-GE Elemanı Eğitim Programı’nı tamamlayan kursiyerlere düzenlenen törenle sertifikaları verildi.

FÜ Uzaktan Eğitim Merkezi’nde düzenlenen programa Elazığ Valisi Erkaya Yırık, FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Vali Yardımcısı Abdulkerem Abbasoğlu, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen, FÜSEM Müdürü Doç. Dr. İlyas Somunkıran, İŞKUR İl Müdürü Abdullah Balcı, TKDK İl Müdürü Sertaç Yılmaz, fakülte dekanları, akademik ve idari personel ile eğitim alan kursiyerler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan FÜSEM Müdürü Doç. Dr. İlyas Somunkıran düzenledikleri kurslar ile ilgili bilgi verdi.

FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ise yapılan proje eğitimlerinin önemine dikkat çekerek, böyle önemli proje eğitimlerinin artarak devam edeceğini söyledi.

Elazığ Valiliği, FÜ ve İŞKUR il Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen proje eğitimlerine değinen Elazığ Valisi Erkaya Yırık da proje hazırlama noktasındaki eksikliklere vurgu yaparak, her yaş ve ortamda öğrenmenin öneminin altını çizdi.

Konuşmaların ardından düzenlenen eğitim programlarından oluşan kısa bir VTR izletildi.

Programda daha sonra Elazığ Valisi Erkaya Yırık ve FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş tarafından kursiyerlere sertifikaları verildi

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü