Genç iletişimciler yaz dönemi stajına Fırat Haber’de başladı

0
689

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü 2020-2021 yaz dönemi stajı kapsamında, Fırat Haber’de staj yapacak öğrenciler stajlarına bugün itibariyle başladı.

Mezun olabilmek için zorunlu 30 iş günü stajlarını yerine getirmekle yükümlü olan Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin bir kısmı, stajlarını Fakültenin uygulama birimi olan Fırat Haber’de yapacak.

Fakültede Fırat Haber Merkezi’nde başlayan staj programına katılan 8 öğrenci ilk haber toplantılarını; Fırat Haber Editörü Arş. Gör. Erhan Kılıç, Editör Yardımcıları Arş. Gör. İlkay Ceren Sönmez ve Arş. Gör. Abdulselam Kaya’nın katılımıyla gerçekleştirdi. Öğrenciler stajda neler yapacakları ile ilgili ayrıntılı bilgiler alırken, stajla ilgili merak ettikleri sorulara cevap aldılar.

Pandemi nedeniyle sosyal mesafe kurallarına uyularak gerçekleştirilecek atölye çalışmalarında, öğrencilere öğrendikleri bilgileri pratiğe dökme imkanı sunulacak. Öğrencilerin hazırlayacakları haberler ise Fırat Haber’de yayımlanacak.