“Her Şey Yolundaymış Gibi” 7-8 Aralık’ta Elazığ’da gösterime girecek

0
308

Haber: Emre Alperen Borazan

Elazığ Nurettin Ardıçoğlu Kültür Merkezi’nde 7-8 Aralık tarihlerinde Amerikalı yazar Neil LaBute tarafından kaleme alınan, İstanbul Devlet Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Her Şey Yolundaymış Gibi” tiyatro oyunu gösterime girecek.

Yönetmen Dilek Güven tarafından yönetilen oyun tek perdede 1 saat 20 dakika sahnede kalacak. Tek perde içerisinde sergilenecek olan 3 farklı oyunun ilki olan “Ölüler Diyarı” Demet Ergün ve Oğuzhan Erdoğan tarafından sahnede yerini alacak, 2. oyun olan “Bir Mutluluk Anı” Türkü Deyiş Çınar ve Berk Sezenler, 3. oyun olan “Karmakarışık” Esra Akbaş ile Kerim Altınbaşak tarafından sahnelecek.

Tek perdede toplanan üç oyunun gösteriminde üç çiftin birbirleri ile olan bağımsız hikâyeleri, ilişkilerde herkesin başına gelecek olaylar, Amerikan Kültürü penceresinden ele alınıyor. Genellikle ikili ilişkilerin gözlem altına alındığı oyunda, hayatlarında olan en önemli değerlerinden bile vazgeçme potansiyeline ulaşan çiftlerin hikâyeleri kadınların bakış açısı ile “Kadın odaklı” anlatılmaya çalışılıyor.