KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı ziyaret etti

0
137

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı makamında ziyaret etti.

Elazığ’a gelen KKTC Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Fırat Üniversitesini ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile bir araya geldi. 

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarete; Elazığ Valisi Erkaya Yırık, Elazığ Milletvekilleri Sermin Balık, Zülfü Demirbağ ve Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları da katıldı.

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’a nazik ziyaretleri dolayısıyla teşekkür ederek, Fırat Üniversitesi hakkında bilgiler verdi.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Cumhurbaşkanı Ersin Tatar ise Fırat Üniversitesinden övgüyle bahsederek “Elazığ bizim için önemli ve anlamlı bir şehir. Elazığ’da ve bu şehirde yüz binlerce öğrenci yetiştiren Fırat Üniversitesini ziyaret etmekten dolayı oldukça mutluluk duymaktayım. Fırat Üniversitesi eğitim anlamında Türkiye’nin en önemli üniversitelerinden birisi. Fırat Üniversitesi Rektörümüzü, idarecilerimizi ve akademisyenlerimizi kutluyoruz.” dedi.

Daha sonra Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Cumhurbaşkanı Ersin Tatar’’a Elazığ’da Kıbrıs’la ilgili yapılan tüm çalışmaları ve etkinlikleri içeren önemli bir arşiv dosya ve tablo hediye etti.

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü