Minik öğrenciler 10 Ocak Gazeteciler Günü’nü kutladı

Her meslek grubunun özel gününde öğrencilere meslek tanıtımı yaparak gelecek ile ilgili çocukların zihinlerinde mesleklerin ön izlemesini hayata geçiren Fırat Üniversitesi Gündüz Bakımevi tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla da bir program gerçekleştirildi.

Etkinlikte FÜ Televizyonu Haber Editörü Birgül Demirel, Kameraman Mahmut Demiral ile Rektörlük Kurumsal İletişim Koordinatörlüğünden Mustafa Tanyıldızı minik öğrencilerle bir araya gelerek, minik öğrencilerin gazetecilik mesleği ile ilgili sorularını yanıtladılar.

Etkinlik sonrası FÜ Gündüz Bakımevi Müdiresi Nigar Yıldırım, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla programa katılanlara minik öğrenciler adına çiçek takdim etti.

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü