Ödüllü iletişimciler Rektör Prof. Dr. Demirdağ’ı ziyaret etti

0
1142

Genç İletişimciler Yarışması’ndan ödül kazanan İletişim Fakültesi öğrencileri Rektör Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’ı makamında ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Demirdağ, öğrencileri kutlarken başarılarının arka planında iletişim fakültesinin çeşitli uygulama birimlerine sahip olmasının da önemli bir detay olduğunu vurguladı.

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Aydın Doğan Vakfı ortaklığıyla düzenlenen 30’uncu Genç İletişimciler Yarışması’nda ödül kazanan Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ’ı makamında ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. A. Fulya Şen, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Feridun Nizam ile dereceye giren öğrenciler Müslüm Demirtaş, Mücahit Demir ve Zenün Yeşil Rektör Prof. Dr. Demirdağ’a ödüllerini takdim etti.

İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nden öğrencilerin danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Feridun Nizam, ikinci kez katıldıkları Genç İletişimciler Yarışması’ndan bir kez daha ödül kazanmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade etti.

Kazanılan başarıdan dolayı öğrencileri kutlayan Rektör Prof. Dr. Demirdağ ise iletişim fakültesinin her konuda oluşturulmuş altyapısı ile öğrencilerine kaliteli eğitim imkânı sunduğunu, alınan bu başarılı sonuçların da bunların ürünü olduğunu söyledi.