Rektör Göktaş’tan Azerbaycan Ali Attestasiya Komissiyasına anlamlı ziyaret

0
238

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen ve TÖMER Müdürü Doç. Dr. Süleyman Kaan Yalçın, Azerbaycan Ali Attestasiya Komissiyasına (Azerbaycan Yüksek Öğretim Kurumuna) anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi.

Ziyaret sırasında lisans ve lisansüstü eğitime dair çift diploma, ikili işbirliği anlaşmaları, ortak doktora programları, öğrenci ve akademisyen hareketliliği gibi yükseköğretimle ilgili önemli konular görüşüldü.

Ziyaret sonrasında FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Azerbaycan Ali Attestasiya Komissiyası Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Sakin Hemidoğlu Cabarov’a ve Azerbaycan Ali Attestasiya Komissiyası Akreditasyon Şubesi Müdürü Prof. Dr. Asif Rüstemli’ye hediye takdim ederken; Azerbaycan Ali Attestasiya Komissiyası yetkilileri de aynı şekilde FÜ yetkililerine ve ziyarette bulunan Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen’e hediyeler takdim ettiler.

Her iki kurumun yetkilileri özellikle bu anlamlı ziyaretin gelecekte FÜ ile Azerbaycan’daki üniversiteler arasında gerçekleştirilecek olan iş birliğine en üst düzeyde olumlu katkılar sağlayacağına vurgu yaptılar.

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü