Rektör Göktaş’tan, Sam Houston State Üniversitesine ziyaret

0
106

Fırat Üniversitesi Teknoloji Fakültesi Yazılım Mühendisliği Uluslararası Ortak Lisans Programı (UOLP) ile ilgili protokolün yenilenmesi ve bir dizi toplantılar yapılmak üzere FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile UOLP Program Başkanı Doç. Dr. Murat Karabatak, Amerika Birleşik Devletleri Teksas Eyaletindeki Sam Houston State Üniversitesine ziyarette bulundu. 

Ziyaret kapsamında yapılan toplantılara; SHSU adına College of Science & Engineering Technology Dekanı Prof. Dr. John B. Pascarella, Bilgisayar Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Bing Zhou ve Öğretim Üyesi Prof. Dr. Cihan Varol ile Dış İlişkiler Birimi Başkanı Justin Ball Katıldı. Yapılan toplantılarda, ikili işbirliği kapsamında yapılacak etkinlikler ve öğrenci-akademisyen değişimleri konusunda değerlendirmelerde bulunularak UOLP Protokolünün 5 yıllığına tekrar yenilenmesi sağlandı. Ayrıca, SHSU’nde şu anda öğrenim gören lisans, yüksek lisans ve doktora öğrencileri ile de toplantılar gerçekleştiren Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, öğrencilerin sorunlarını dinledi ve gelecekte programın daha verimli geçmesini sağlamak için neler yapılabileceği konusunda da öğrencilerle fikir alışverişinde bulundu.

Teksas Sam Houston State Üniversitesindeki 2021-2022 akademik yılı mezuniyet törenine de katılan Rektör Göktaş, verimli bir ziyaret gerçekleştirdiklerini dile getirerek yenilenmiş olan protokolün öğrencilere hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü