Rektör Prof. Dr. Göktaş, medya kuruluşlarını ziyaret etti

0
57

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Elazığ’daki günlük yayın yapan beş gazeteye nezaket ziyareti gerçekleştirdi.

Gazete ziyaretlerinde açıklama yapan Rektör Prof. Dr. Göktaş, Üniversitenin başarılarını anlattı.

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Genel Sekreterimiz Prof. Dr. Sinan Akpınar ve Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Öğr. Gör. Furkan Dilaver ile birlikte günlük yayın yapan gazeteleri ziyaret ederek gazete yöneticileri ve personelleriyle bir araya geldi.

Bu kapsamda Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş sırasıyla; Günışığı Gazetesi’ni ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Nafiz Koca, Fırat Gazetesi’ni ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Semih Erdem, Hakimiyet Gazetesi’ni ziyaret ederek İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak, Haber Kent Gazetesi’ni ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Efraim Gündem ve Günebakış Gazetesi’ni ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmeni Erhan Doğan’la istişarelerde bulundu.

Tercih süreci boyunca Fırat Üniversitesinin tanıtımına sağlamış oldukları katkılardan dolayı gazete yöneticilerine teşekkür eden Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, yerel medyanın önemine değindi.

Rektör Prof. Dr. Göktaş ziyaretlerinde gazetelere özel açıklamalarda da bulunarak öğrenci adaylarını FÜ’ye davet etti.

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü