Rektör Prof. Dr. Göktaş, YÖK bölge toplantısına katıldı

Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar başkanlığında, deprem bölgesindeki üniversitelerin rektörlerinin katılımıyla toplantı gerçekleştirildi.

Şanlıurfa’da gerçekleştirilen toplantıya; YÖK Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile bölge üniversitesindeki rektörler ve YÖK Kurul Üyeleri katıldı. Programda, depremden etkilenen üniversitelerde yaşanan sıkıntıların ve aksaklıkların giderilmesi adına gerekli çalışmaların hızlandırılması, ortak vizyon ve işbirliği konuları ele alındı.

Üniversiteler arası iletişimi güçlendirme, eğitim ve araştırma alanlarında daha etkili adımlar atılmasına olanak sağlayan buluşmada, Yükseköğretim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Erol Özvar, yükseköğretimdeki gelişmeleri ve kurulun çalışmalarını detaylı bir şekilde aktardı ve aynı zamanda rektörlerin görüş ve önerilerini de dinledi.

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü