Rektör Göktaş’tan bir müjde daha

Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Fırat Üniversitesinde lisans eğitimi verecek olan Psikoloji Bölümünün açıldığını duyurdu.

Geçtiğimiz haftalarda FÜ’de Elazığ’da yıllardır heyecanla beklenen Eczacılık Fakültesinin kurulacağını müjdeleyen Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, yeni bir bölümün daha müjdesini verdi.

FÜ tarafından Yüksek Öğretim Kurumuna Psikoloji Bölümünün açılması için geçtiğimiz süreçte başvuru yapılmıştı. Yapılan değerlendirmeler sonucunda FÜ İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi bünyesine Psikoloji Bölümünün açılması uygun görüldü.

Konuyla ilgili açıklama yapan Rektör Göktaş, “FÜ İnsani ve Sosyal Bilimler Fakültesi bünyesinde Psikoloji Bölümü açılmıştır. Eğitim camiamıza önemli katkılar sunmasını diliyorum.” dedi.