Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencileri için apolet takma töreni düzenlendi

Fırat Üniversitesi Sivil Havacılık Yüksekokulu tarafından Apolet Takma Töreni ve Havacılık paneli düzenlendi.

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene, FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muhsin Tunay Gençoğlu, fakülte dekanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

Programın açılış konuşmasını yapan Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muhsin Tunay Gençoğlu, Sivil Havacılık Yüksekokulu olarak 3 bölümle eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürdüklerini belirterek, Havacılık Elektrik Elektroniği ve Uçak Bakım ve Onarım bölümlerinin Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü tarafından tanınan okul sertifikasına sahip olduğunu söyledi.

FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ise bu yıl ikincisi düzenlenen Apolet Takma töreninin öğrencilere ve öğretim elemanlarına hayırlı olmasını diledi.

Programda ayrıca, Turkish Technic B1.1 Lisanslı Uçak Bakım Teknisyeni Ahmet Sarıgül ile Emekli Hava Trafik Kontrolörü Uğur Salman’ın konuşmacı olarak katıldıkları Havacılık Paneli düzenlendi.

Konuşmaların ardından Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencilerine Apoletleri takıldı.