“Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2020” başladı

YÖK’ün düzenlediği ilk sanal fuar ile Türk yükseköğretimi dünyaya tanıtılıyor.

COVID-19 salgını nedeniyle uluslararası eğitim çok zorlu bir süreçten geçiyor. Salgının olumsuz etkilerini azaltmak ve Türkiye’ye öğrenci akışının sürdürülebilirliğini sağlamak amacıyla, Yükseköğretim Kurulu (YÖK) ülkemizde öğrenim görmek isteyen uluslararası öğrenciler için sanal bir fuar düzenliyor.

20-22 Temmuz 2020 arasında üç gün sürecek olan sanal fuar 08.00-20.00 saatleri arasında virtualfair-yok.gov.tr web adresi üzerinden gerçekleştirilmektedir.

Uluslararası öğrenciler söz konusu sanal fuar vesilesiyle, prestijli Türk üniversitelerinin temsilcileriyle çevrimiçi olarak görüşme fırsatı bulacak ve kabul, öğrenim ücretleri, konaklama ve burs olanakları hakkında ayrıntılı bilgi edinebileceklerdir.

Fırat Üniversitesi de küresel yeni koronavirüs salgını sürecinde üniversitelerin yurt dışında dijital ortamlarda da tanıtılması amacıyla düzenlenen “Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2020”de yerini aldı.

Kaynak: www.yok.gov.tr