“Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2020” son gününde

Üniversitelerin yurt dışında dijital ortamlarda da tanıtılması için YÖK’ün düzenlediği “Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2020” adıyla başlatılan sanal fuarın bugün son günü. Fuarda, yükseköğrenim çağındaki gençler sanal ortamda 190 üniversite ile buluşarak uzaktan öğrenme ve öğretim de dâhil yükseköğretimde sunulacak imkânlarla ilgili bilgilere ulaşabiliyorlar.

Yabancı ülkelerdeki öğrencilere Fırat Üniversitesi tanıtıldı. Fırat Üniversitesi öğretim elemanları ve üniversitenin yabancı uyruklu öğrencileri de yurt dışındaki öğrencilerin üniversite hakkındaki sorularını cevaplıyor. Türkiye saatiyle 08.00-20.00 saatleri arasında virtualfair-yok.gov.tr web adresi üzerinden gerçekleştirilen fuar bugün sona eriyor.

Kaynak: Rektörlük Basın ve Halkla İlişkiler