FÜ Veteriner Fakültesinde beyaz önlük giyme sevinci yaşandı

Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesini bu yıl kazanan öğrencilere törenle beyaz önlükleri giydirildi.

Prof. Dr. Mustafa Temizer Konferans Salonunda düzenlenen beyaz önlük giyme törenine Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Kaygusuz, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kazım Şahin, Elazığ Veteriner Hekimler Odası Başkanı Cazim Bulut, fakültede görevli akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Kazım Şahin, Fırat Üniversitesi Veteriner Fakültesinin köklü bir geçmişe sahip, akredite olmuş bir Fakülte olduğunu söyledi.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. İrfan Kaygusuz ise 2024-2025 eğitim-öğretim yılının tüm akademik camiaya ve öğrencilere hayırlı olmasını dileyerek, bugün önlüklerini giyecek olan Veteriner Fakültesi öğrencilerine eğitim hayatlarında başarılar diledi.

Program, Veteriner Fakültesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Abdullah Özen’in ilk dersi vermesi ve Veteriner Fakültesi 1. sınıf öğrencilerinin önlüklerini giymeleri ile son buldu.