Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Fırat Üniversitesini ziyaret etti

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Elazığ’a gelen Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Fırat Üniversitesini ziyaret ederek Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ile bir araya geldi.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç; Elazığ ziyareti kapsamında Elazığ Valisi Dr. Dr. Ömer Toraman, Elazığ Milletvekilleri Erol Keleş ve Ejder Açıkkapı, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, AK Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım ve beraberindeki heyet ile birlikte FÜ’yü de ziyaret etti.

Gerçekleştirilen ziyarette Adalet Bakanı Tunç’u Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar ve dekanlar karşıladı.

Rektörlük makamına geçen Bakan Yılmaz Tunç, Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’tan FÜ’deki başarılar ve yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı. Bakan Yılmaz Tunç, özellikle son süreçte elde edilen akademik başarılardan dolayı Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş’ı tebrik etti.

Rektör Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ise ziyaretlerinden dolayı Bakan Yılmaz Tunç’a teşekkür etti.

Ziyaret hediye takdiminin ardından sona erdi.