Elazığ Belediyesi tarafından gençlere yönelik kış kampı düzenlendi

Haber: Recep T. Buzkan/Fotoğraf: Gülcan Demir

Elazığ Belediyesi Gençlik Meclisi, İpek Yolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları üniversite öğrencilerinde motivasyonu arttırmaya yönelik kış kampı düzenledi.

Elazığ Belediyesi, İpekyolu Uluslararası Çocuk ve Gençlik Çalışmaları Merkezi’nde, üniversite öğrencilerine motivasyon ve eğitim vermek amaçlı 2 günlük kış kampı programı düzenledi. Programın ilk gününde öğrencilere ateş başında sucuk ekmek ikram edildi; kampta Zafer Döner de konser verdi. Konserin ardından oyunlar oynanarak kampın ilk günü sonlandırıldı.

Kampın ikinci günü öğrencilere kahvaltıdan sonra özgeçmiş hazırlama, motivasyon eğitimi ve Erasmus eğitimi verildi. Öğle yemeğinin ardından öğrencilere katılım sertifikası dağıtıldı.