Elazığ’da Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası başladı

0
423

Haber ve Fotoğraf: Büşra Turan-Hivda Aslan

Elazığ Belediyesinin organize ettiği 19. Kurum ve Kuruluşlar Arası Türkiye Masa Tenisi Şampiyonası başladı. 81 ilden 400 katılımcının olduğu müsabakalar dörtlü grup halinde oynanmaya devam ediyor. Bugün oynanacak final karşılaşması ile şampiyona sona erecek.

Kurum ve Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası bu yıl Elazığ’da gerçekleştiriliyor. Toplamda 400 sporcunun katıldığı şampiyona 13 Haziran Pazartesi oynanacak final karşılaşmalarının ardından düzenlenecek ödül töreni ile sona erecek.

“Elazığ’da olmaktan çok mutluyuz”

Geçtiğimiz yıl Balıkesir Burhaniye’de gerçekleştirilen Kuruluşlar Arası Türkiye Şampiyonası şampiyonu Haldun Yamakoğlu, organizasyonla ilgili şu ifadeleri kullandı:

“Bugün Elazığ Türkiye Kuruluşlar Arası Masa Tenisi Şampiyonası’ndayız. Erkek takım sayısı 62, kadın takım sayısı 15; toplamda 77 takım var. Her yıl başka illerde düzenlenen müsabakalar bu yıl Elazığ’da düzenleniyor. Kuruluşlar olarak da bu yıl Federasyonumuz burayı tercih etti. Çok mutluyuz burada olmaktan. Masa Tenisi maçları grup maçlarıyla başladı. 64 takımın 2 tanesi üçerli grup, diğerleri dörderli grup şeklinde dağıldı. Buradaki hedefimiz tekrar şampiyon olmak elimizden geleni yapacağız. Herkese başarılar diliyorum.”