“Orda Bir Yer Var Uzakta” dizisinin çekimlerine Elazığ’da başlandı

0
114

Haber ve Fotoğraf: Gülcan Demir

Elazığlı bir grup oyuncu tarafından aynı ismi taşıyan kitaptan uyarlanan “Orda Bir Yer Var Uzakta” dizisinin çekimleri sürüyor.

Dizinin yapımcısı olan Erhan Eğit, “Projenin senaryosu bana ait. Uzun uğraşların ardından bugün hayata geçiriyoruz. Yetimhanede büyümüş bir çocuğun ilerleyen yıllarda yazdığı bir kitabın hikâyesini ele aldık. Elazığ sokaklarında büyüyen ve deprem görmüş bir çocuğun hikâyesini… Elazığ’ın adetlerini ve geleneklerini göz önünde bulundurarak yazıp ekranlara getirmek için uğraş veriyoruz. Projemiz aslında eylül ayından beri masa başı çalışmalarıyla, bir hafta önce de çekimlerimizle beraber başladı. Amacımız bu güzel hikâyeyi hem Elazığlılara hem de yurt dışında yaşayan vatandaşlarımıza aktarmak.” dedi.

Dizi oyuncularından Şahin Duruses ise “Elazığ için çok güzel bir proje. Elâzığ’ımızın örf ve adetlerini anlatan duygulu bir hikâye kaleme almış senaristimiz Erhan hoca. Elazığlılardan da maddi manevi destek bekliyoruz. İnşallah bu güzel proje bize yaşadıklarımızı ve unuttuklarımızı hatırlatacak.” ifadelerini kullandı.