Elazığsporlu futbolculardan İletişim Fakültesine büyük sürpriz

0
39

Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi tarafından düzenlenen futbol turnuvasını izlemeye gelen Elazığsporlu futbolcular, İletişim Fakültesinde büyük coşkuyla karşılandı. 

FÜ İletişim Fakültesi tarafından öğrenciler arası futbol turnuvası düzenlendi. Maçın finali ise İletişim Fakültesi ile FÜ Sivil Havacılık Yüksekokulu öğrencileri arasında yapıldı.

Harput Yerleşkesi’nde bulunan İletişim Fakültesi futbol sahasında düzenlenen turnuvada bir sürpriz yaşandı ve Elazığsporlu bazı futbolcular da maçı izlemeye geldi.

Futbolcular İletişim Fakültesine gelişlerinde; Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar, FÜ Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Öğr. Gör. Furkan Dilaver, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldızı, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Adem Doğan ve Fakülte Sekreteri Serdal Pekince’nin yanı sıra akademisyenler ve öğrenciler tarafından karşılandı.

Elazığsporlu futbolcular Hasan Ekici, Mert Altınöz, Mehmet Ablay ve teknik heyetten Muhammed Demirtaş; öğrencilerin yaktığı meşaleler ve sevinç gösterileri eşliğinde sahaya giriş yaptılar.

Elazığsporlu futbolculara Fırat Üniversitesinden destek

Bir süre İletişim Fakültesi öğrencileri ile sohbet eden ve hatıra fotoğrafı çektiren Elazığsporlu futbolcular maçın bir kısmını izledikten sonra Dekan Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldızı’yı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarete katılan FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz ve Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar ve Dekan Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldızı üniversite olarak TFF 3. Lig’de şampiyonluk karşılaşmasına çıkacak olan Elazığspor’a desteklerini dile getirdiler ve futbolculara şampiyonluk yolunda başarılar dilediler.