Fırat Üniversitesi sosyal medyada “#Fıratsenibekliyor” etiketiyle öğrenci adaylarıyla buluşacak

0
262

Fırat Üniversitesi tarafından bu akşam saat 20.00’de Twitter’da “#FıratSeniBekliyor” etiketiyle tanıtım kampanyası gerçekleştirilecek.

Öğrenci, akademik ve idari personel sayısı ile yaklaşık 50 bin kişiyi bünyesinde barındıran ülkemizin en köklü üniversiteleri arasında yer alan Fırat Üniversitesinin tanıtımı ile 05–20 Ağustos 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilecek üniversite tercihleri sürecinde öğrenci adaylarının dikkatini Elazığ’a ve Fırat Üniversitesine çekmek amacıyla sosyal medyada tanıtım kampanyası gerçekleştirilecek.

Sosyal medyada yapılacak olan çalışma ile gençlerin dikkatini Fırat Üniversitesine çekmek hedeflenecek ve Elazığ ile Fırat Üniversitesinin ayrıcalıkları öğrenci adaylarına anlatılmaya çalışılacak.

Fırat Üniversitesinden tarihinin en büyük tanıtım atağı

Bu akşam birçok sosyal mecrada Fırat Üniversitesinin tarihinin sosyal medyadaki en büyük tanıtım atağı Elazığlı vatandaşların desteği ile gerçekleştirilecek.

Bu akşam saat 20.00’de Twitter’da “#FıratSeniBekliyor” etiketiyle Elazığ’ın ve Fırat Üniversitesinin farklılıkları ve değerini içeren paylaşımlar yapılıp öğrenci adayları Elazığ’a ve Fırat Üniversitesine davet edilecek. Ayrıca Instagram uygulamasındaki çok sayıda büyük sayfada da Üniversitenin tanıtım videoları yayımlanacak.

“#FıratSeniBekliyor etiketinde buluşalım”

Konuyla ilgili Fırat Üniversitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Elazığ’a her yönden ciddi katkılar sağlayan Üniversitemizin öğrenci sayısını artırmak daha kaliteli öğrencilerin gelmesini sağlamak Elazığ açısından da oldukça önem arz etmekte. Bu nedenle şehrimiz ve üniversitemiz için bu akşam Twitter’da başlatılacak olan “#FıratSeniBekliyor” etiketine tüm hemşerilerimizden destek bekliyoruz. Saatler 20.00’yi gösterdiğinde Twitter’da şehrimiz ve üniversitemiz için buluşmak üzere.” 

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü