Fırat Üniversitesi ve Fırat Kalkınma Ajansı tarafından “Kariyer Fuarı” düzenlendi

Fırat Üniversitesi ile Fırat Kalkınma Ajansı yararlanıcısı olduğu insan kaynaklarının geliştirilmesi programı kapsamında AB tarafından desteklenen “Kariyer Fuarı” gerçekleştirildi.

Elazığ Belediyesi Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen fuara; Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Elazığ Belediye Başkan Yrd. Nazif Bilginoğlu, FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu, OSGB Başkanı Suat Öztürk, FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, FÜ Kariyer Merkezi Müdürü Doç. Dr. Muhammed Zincirli, akademik personel, öğrenciler ve firma temsilcileri katıldı.

Kariyer Fuarı öncesi Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, Belediye Başkan Yrd. Nazif Bilginoğlu, FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş ve Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu stantları gezdiler.

Fuar kapsamında öğrenciler firmalar tarafından kurulan stantları ziyaret ederek, firmalara iş ve staj başvurusunda bulundular. Kariyer fuarında ayrıca, FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Yılmaz’ın moderatörlüğünü yaptığı, “Kariyer Danışmanlığı” paneli düzenlendi.

Panele konuşmacı olarak EOSB Başkanı Suat Öztürk, Saka Holding Yön. Kur. Üyesi Melisa Saka, ETSO Başkan Vekili Gürkan Talo, Fırat Teknokent Genel Müdürü Prof. Dr. Erhan Akın, FÜ Öğretim üyesi Doç. Dr. Mustafa Ulaş ile Baştürk Cam İnsan Kaynakları Direktörü Umut Türk konuşmacı olarak katıldı.

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü