FÜ Tıp, İletişim, Veteriner, İktisadi ve İdari Bilimler, Spor Bilimleri ile Su Ürünleri Fakülteleri mezuniyet törenleri yapıldı

0
78

Fırat Üniversitesine bağlı fakültelerin 2022-2023 Akademik Yılı mezuniyet törenleri devam etti. 

Tıp, İletişim, Veteriner, İktisadi ve İdari Bilimler, Spor Bilimleri ile Su Ürünleri fakülteleri de düzenledikleri mezuniyet törenleri ile öğrencilerini uğurladı.

Ailelerin yoğun ilgi gösterdiği mezuniyet törenlerine Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, fakülte dekanları, akademisyenler ve mezun öğrenciler katıldı.

Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenleyen Tıp Fakültesi Mezuniyet Törenine katılan Elazığ Valisi Dr. Ömer Toraman, mezun olan öğrencilere başarı dileklerini iletti.

İletişim Fakültesi ise mezuniyet törenini Prof. Dr. Mustafa Temizer Konferans Salonu’nda düzenledi. Törene öğrenci ve ailelerinin ilgisi ise yoğun oldu.

Veteriner Fakültesi tarafından Fırat Kültür Park’ta düzenlenen törende öğrenciler mutluluk ve heyecanı aynı anda yaşadı.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Mezuniyet töreninde öğrenciler önce başarı belgelerini aldı ardından keplerini fırlattı.

Spor Bilimleri Fakültesi de 28. dönem mezunlarını Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesinin en büyük spor salonunda düzenlediği mezuniyet töreni ile uğurladı.

Törenlere katılan Rektör Yardımcıları yaptıkları açıklamalarda önemli mesajlar verirken öğrencilere başarı dileklerini yineledi.

Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kaya Gürgöze, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nural İmik Tanyıldızı, Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Çalıcıoğlu, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Kürşat Çelik, Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Serdar Orhan öğrencilerine son tavsiyelerini iletirken başarı temennisinde bulundular.

Mezuniyet töreni programları, başarı belgeleri ve dereceye giren öğrencilere ödüllerinin verilmesinin ardından kep atma töreni ile son buldu

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü