Fırat Üniversitesinde açık havada piyano resitali gerçekleştirildi

Fırat Üniversitesi Rektörlüğü tarafından “Fırat Üniversitesi Kampüs Etkinleri” kapsamında açık havada piyano resitali gerçekleştirildi.

Fırat Üniversitesi Kültür Park’ta gerçekleştirilen piyano resitaline, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Mehmet Yılmaz, Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar, akademisyenler öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Fırat Üniversitesi Devlet Konservatuarı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nino Kvatchantradze’ye çelloda Mehmet Fatih Karakan ve kemanda Atalay Yetkin de eşlik etti. Prof. Dr. Nino Kvatchantradze birbirinden değerli eserleri çalarken gün batımında gerçekleştirilen piyona resitali izleyiciler tarafından tam not aldı.

Piyano resitalinin ardından konuşan Rektör Prof. Dr. Göktaş, Prof. Dr. Nino Kvatchantradze ve ekibine teşekkür ederek pandemi şartlarına göre üniversite kampüsünde sık sık etkinlik gerçekleştirmeye çalışacaklarını söyledi.

Konser sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Özgen’in eşi Ayla Özgen tarafından Prof. Dr. Nino Kvatchantradze’ye çiçek takdim edildi.

Kaynak: F.Ü. Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü