Fırat Üniversitesinde anlamlı 24 Kasım Öğretmenler Günü

Elazığ Valiliği, Elazığ Belediyesi ve Fırat Üniversitesinin katkılarıyla; Elazığ Kent Konseyi, Eğitim Fakültesi, Türk Edebiyatı Vakfı, Elazığ Kültür ve Tanıtma Vakfı, Elazığ Musiki Konservatuvarı Derneği, Elazığ Kız İlköğretmen Okulu Mezunları ve Manas Yayıncılık tarafından ortaklaşa düzenlenen “Anılarda Elazığ Kız İlköğretmen Okulu” programı Eğitim Fakültesi Şehit Canberk Tatar Konferans Salonu’nda yapıldı.

24 Kasım Öğretmenler günü dolayısıyla düzenlenen programa; FÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Soner Özgen, Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Nuri Gömleksiz, öğretim üyeleri, öğrenciler, yurdun birçok yerinde öğretmen olarak görev yapmış kimisi emekli olmuş kimisi hala çalışan öğretmenler katıldı.

Programda FÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner Özgen ile Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Nuri Gömleksiz günün anlam ve önemini anlatan birer konuşma yaptılar.

Konuşmaların ardından “Elazığ Kız İlköğretmen Okulundan Eğitim Fakültesine Öğretmenlik” konulu panel düzenlendi.