Fırat Üniversitesinde bayramlaşma töreni yapıldı

Fırat Üniversitesinde Ramazan Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilen bayramlaşma töreninde akademik ve idari personel bir araya geldi.

FÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Göktaş üniversitede bulunan Murad Camisi’nde bayram namazını kıldıktan sonra cami cemaatiyle bayramlaştı. Rektör Prof. Dr. Göktaş daha sonra kampüs içerisinde yer alan Fırın Kafe’ye geçerek Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Bilal Üstündağ, Prof. Dr. Soner Özgenve Genel Sekreter Prof. Dr. Sinan Akpınar ile birlikte üniversitede gerçekleştirilen bayramlaşma törenine katıldı. Akademik ve idari personelleriyle bayramlaşan Rektör Prof. Dr. Göktaş, “Bayramlar, birlik ve beraberliğimizi güçlendirdiğimiz, müstesna günlerdir. Bu mübarek günlerin, milletimize, İslam alemine ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini diliyorum.” dedi. Rektör Prof. Dr. GÖKTAŞ bayramlaşma töreninin ardından FÜ Hastanesi acil servisine giderek görev başındaki sağlık çalışanlarının bayramlarını tebrik etti. Doktorlar ve sağlık çalışanlarıyla bir süre sohbet eden Rektör Prof. Dr. Göktaş, yoğun gayretlerinden dolayı sağlık çalışanlarına minnettar olduklarını söyledi. Üniversitede görevli güvenlik personellerini de unutmayan Rektör Prof. Dr. Göktaş, güvenlik görevlilerini de tek tek ziyaret ederek bayramlarını tebrik etti.

Kaynak: FÜ Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü